Translate

20 Şubat 2020 Perşembe

100 Yıllık Nefes, 1000 Yıllık İntikam

🔴#100YıllıkNefes
     #1000Yıllıkİntikam
Geçmişi bilmeyen, geçmişten bugüne yaşananları idrak etmeyen toplumun geleceği olur mu? 
100 yıl önce ne olduda bugün bunları yaşıdık.
1071 de Türkler tarafından son kez fethidelen  Anadolu 850 yılın sonunda  bu topraklarda sığıntı durumuna düşmüştür.
Düşünün ki SARAYDA konuşulan dil farklılaşmış yapılan edebiyat bile anlaşılır olmamıştır. Türk Dili HALK OZANLARININ sazlarından dökülen sözlerine tutunmuştur. 
Anadolu'nun sahibi  TÜRK kendi toprağında yok olacak iken TÜRK'E TÜRK olduğunu tarihiyle, kültürü, diliyle  hatırlatan TÜRK'Ü yeniden dirilten ATATÜRK olmuştur. TÜRK'E  devletinin ismini TÜRKİYE vererek sahip çıkmasını söylemiştir. Türkler kimliklerinden uzaklaştıkça geçmiş hastalıklar tekrar baş göstermiştir.
ATATÜRK biz TÜRKLERE  1 yüzyıl nefes almamızı sağlayacak sistemi kurmuştur. 
100 yıl boyunca  da ümümüğümüz sıkılmış son 18 yıl ise içtekilerin ihaneti ile son nefes almamızı sağlayacak tüm yerler kapanmıştır. 
Bir ATATÜRK daha çıkar mı bir ATATÜRK daha çıkmaz. Dün yaşananları unutanlara KİMLİĞİNİ kaybedenlere, yapılanlara nankörlük edenlere ATATÜRK bu topluma çok lüks kaçar. Köyünde kara saban ile tarla süren, 10 larca yıl cephelerde savaş veren TÜRKLERİN koşulları ile elinin altında internet, Starbucks ta kahve için TÜRKLERİN koşulları aynı değil. Dün yokluk vardı mücade yapıldı bugün varlık var ve insanlar DUVAR.... 
Bu topraklarda yanlışlıkların hesabı görülür, ihanet geç de olsa ödettirilir. 100 yıllık nefes almadan sonrası 1000 yıllık hüküm ve  bize hayata dar edenlerden 1000 yıl intikam alınacak.Geçmiş gelecektir ve geçmiş, geçmişin tüm toplamı ile gelecektir. Atillası ile gelecektir, Mete Han ile gelecektir, Bilge Kağan ile gelecektir, Emir Timur ile gelecektir, Alpaslan ile gelecektir, Hülagu Han ile gelecektir, Cengizhan ile gelecektir, Atatürk ile gelecektir ve hepsinin toplamı ATABEY'DE birleşecektir. 

#AtabeyCaps ©️2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder